Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
ach to o taka piatke chodzilo moja niunia wlasnie zasnela, a ja sie bede brac za codzienne obowiazki domowe, dzis na spacerek troche pozniej sie wybierzemy
Nana zapomnialam napisac, ze fajna fotke dodalas a chlopaki na niej super ekstra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo
pogoda okropna nic sie nie chce nawet spacerku
madzia Milusia dopiero za rowne 2 tyg swoje 5 miesiecy bedzie w polsce swietowac heh
aga u nas jest tak samo tylko Milenka wstaje zawsze o 6.30 dostaje butle zmieniam jej pieluszke podokucza mamusi i potem odkladam ja do lozeczka i pada na 2godz
a tak zastaje ostatnio Milunke bardzo czesto rano
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
ojejejejej ale wircipięta podróżniczka z Milusi
hihihihi
i mamy taką samą karuzelkę

a u nas wyszło słoneczko, więc zbieramy się zaraz na spacerek, jak się Ida obudzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
dziewczyny, wszystko przed nami, choć u niektórych z nas już 'w akcji'
znalazłam filmik z fajną animacją i jeszcze fajniejszym przekazem i radami

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Dziewczyny a czy jestescie zadowplone z tej karuzeli? Mam wlasnie dylemat, bo chcemy kupic maluszkowi jakas i nad ta sie tez zastanawialam. Jest ich tyle na rynku ze glowa boli i i mamy kołyske a nie łozeczko takze czy nie jest ciężka. Chodzi o to zeby nie przeważała...

Miłego dnia i udanych spacerkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
AnidzaOSLO i co z tego ze inne mamuski siedzialy cicho moze maja lepsze zajecia od komentowania i ublizania sobie nawzajem, to jest tylko forum i nikt nie musi isc na wojne bo ktos cos powiedzial lub napisal ja np mam to gdzies i nic Tobie do tego i myslec mozesz sobie co chcesz to Twoja sprawa i ja w to nie wnikam. Takie wyklucanie i ocenianie do niczego nie prowadzi to puste slowa ktore nie wiele znacza to jest internet i zwykle forum i mi szkoda nerwow na takie bzdury.

POLKA juz zablyslas wczoraj, usmialismy sie po pachy ale juz przynudzasz kolejnymi obelgami i wyzwiskami nie rozumiem tego przeciez dzialasz w obronie prawa matek i ich dzieci a tym co piszesz sama sobie zaprzeczasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Marta86 zgadzam sie z toba w 100%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Owie3ka18

Agusss Milenka jak zawsze pieknie wyglada.

Ania199 goraco polecem karuzelke do lozeczka, Emma ja uwielbia uzywam melodi tylko na noc kiedy zasypia tak by wiedziala ze melodie sa tylko kiedy idziemy spac w nocy

Kasiar sliczne dziewczynki a jedna to chyba moja dzis Emma i Ninka cos nie w humorze byly zobaczymy jak nastepnym razem bedzie
Zapomnialas aparatu ja go dzis zgubilam Ciekawe czy moj maz go znajdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok